Helvecija
  • Helvecija 0
Skrol
Rezerviši
Dolazak
Odlazak
Odraslih
Dece
Promo kod

Wellness & Spa Helvecija Vršac

Negom tela, uma i duha, sami stvarajte svoju sreću.

Momenti čistog užitka su ono što je potrebno za postizanje balansa u savremenoj trci sa svakodnevnicom 21. veka. Briga o sebi je osnovni preduslov zdravlja i glavni izvor snage i energije svakog pojedinca.

U srcu Vršca, oaza opuštanja čeka vas u obliku luksuznog spa centra Helvecije. Ovaj vrhunski wellness centar spoj je prošlosti i savremenosti, pružajući vam mogućnost da uronite u opuštajuću atmosferu tretmana inspirisanih lokalnom tradicijom. Bez obzira da li uživate u sauni ili se opuštate pored bazena, svaki trenutak proveden u ovom spa centru pruža vam priliku da se posvetite nezi svog tela, uma i duha.

Wellness & spa

U atmosferi wellness centra Helvecije u Vršcu mogu se osetiti čestice prošlosti prožete toplotom, mirisom soli i opuštajućim zvucima vode. Potpuno jedinstvena atmosfera prostora za relaksaciju smeštenog u nekadašnjem vinskom podrumu, nesumnjivo će na vas ostaviti utisak koji ćete dugo pamtiti. Sauna, tursko kupatilo i dva đakuzija u oblicima vinskih buradi, podsetiće vas na slavnu tradiciju Vršačkog vinogorja. Ovaj neobični wellness centar u Vršcu sadrži i bazen dimenzija.

Wellness & spa Wellness & spa
„Ako ne znaš da živiš, onda i nisi živ“
MARLON BRANDO
Wellness & spa 216
Wellness & spa 217
Wellness & spa 209
Wellness & spa 210
Wellness & spa 220
Wellness & spa 222
Wellness & spa 218
Wellness & spa 207
Wellness & spa 219
Wellness & spa 221
Wellness & spa 223
Restorani

Restorani

Saznaj više
Wellness & spa

Wellness & spa

Saznaj više
Vinarija Drašković

Vinarija Drašković

Saznaj više
Promo

Promo

Saznaj više